Hoe inschrijven

Elk kind is welkom bij ons. Wij vinden het belangrijk dat ouders en kinderen een juiste schoolkeuze maken en kunnen kiezen voor een school waar ze zich goed voelen. Een school leer je kennen door op bezoek te gaan en te kijken en voelen wat er leeft. Daarom nodigen wij ouders en kleuters graag uit voor een openklasdag of een rondleiding door de school.

Om elk kind de nodige aandacht te kunnen geven beperken wij het aantal kinderen in elke klas tot 24 per geboortejaar, zowel in de kleuterklassen als in de lagere school. Zolang er plaats is in een klas schrijven wij nieuwe leerlingen in in volgorde van aanmelding. Broertjes en zusjes van eigen leerlingen krijgen voorrang. Wanneer de klasjes vol zitten, kunnen we geen nieuwe leerlingen meer aannemen. Het is dus aan te raden om op tijd in te schrijven. Let op: voor kleuters geldt bij de inschrijving niet het schooljaar waarop je kind start, maar zijn of haar geboortejaar.

Om in te kunnen schrijven hebben we een officieel document nodig waarmee je je kind kan identificeren. Wij vragen je daarom de Kids-ID van je kind of een document van gezinssamenstelling mee te brengen bij de inschrijving. Dat document kan je verkrijgen op het gemeentehuis.

Wanneer kan je je kind inschrijven in onze school?

Wij zijn er elke dag op de gewone schooluren om jouw vragen te beantwoorden en/of je kind in te schrijven. Daarnaast zijn we er tijdens de grote vakantie gedurende de eerste week van juli en de twee laatste weken van augustus.

Mocht geen van deze momenten voor jou passen, dan maken we graag een afspraak.


Praktisch